Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@05:38:17 GMT

استقرار مبلغان در دو مرز شلمچه و چزابه

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۹۵۵۱۲

مهدی میناوی، دبیر کمیته فرهنگی آموزشی اربعین استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره برنامه‌هایی که به مناسبت اربعین در دست انجام دارند عنوان کرد: اعزام مبلغان، تشکیل نمازخانه‌ها در دو مرز شلمچه و چزابه و تشکیل جلسات کمیته فرهنگی آموزشی از جمله این اقدامات است.

کارشناس آموزش در بعثه مقام معظم رهبری استان خوزستان درباره نهادهایی که در این جلسات حضور یافته و کمک‌رسانی می‌کنند، اظهار کرد: با کمیته اعزام مبلغان و کمیته مشارکت مردمی در ارتباط هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سازمان‌هایی چون اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان حج و زیارت،‌ ستاد بازسازی عتبات عالیات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،‌ دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در این جلسات حضور دارند.

وی با اشاره به همفکری نمایندگان این سازمان‌ها در جریان پیاده‌روی عظیم اربعین،‌ افزود: همفکری با مسئولان و چاپ بروشور و زیارت اربعین در کنار تجهیز نمازخانه‌ها از جمله اقداماتی است که با همکاری دیگر سازمان‌ها صورت می‌گیرد.

میناوی از موضوع اعزام مبلغان به کوشش سازمان اوقاف در اربعین سال گذشته یاد و عنوان کرد: استقرار و ساماندهی این افراد برعهده کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین خوزستان بود. بر این اساس نسبت به تقسیم‌بندی این افراد برای قرارگیری و استقرار در نقاط خاص اقدام شد که در این راستا، عده‌ای در مرز شلمچه و چزابه و عده‌ای دیگر در عراق و پس از مرز ایران و عراق مستقر شدند.

وی از استقرار عده‌ای از مبلغان در شهرهای نجف و کربلا یاد و عنوان کرد: هر مبلغ متعهد می‌شود که طی مدت پنج روز به انجام فعالیت تبلیغاتی بپردازد. برپایی مراسم دعا، روضه‌خوانی، اقامه نماز جماعت، فعالیت تبلیغاتی و سخنرانی از جمله این اقدامات است. بعد از طی مدت تعهد نیز در طول مسیر پیاده‌روی به وظایف تبلیغی خود می‌پردازد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • استقرار ۱۲ تیم امدادی در مسیر تردد زائران بازی‌دراز
  • تهدید ویسی علیه سازمان لیگ: تا فیفا و CAS می‌روم
  • مراسم اربعین شهدای حادثه کنسولگری ایران برگزار شد
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • بررسی کردیم: ابهامات حکم جنجالی عبدالله!
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت