Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرچند برخی از مسئولان از جمله فرماندار دشت آزادگان و سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی نسبت به این خبر واکنش نشان داده و خبر از برخورد جدی با متخلفان کردند ولی نکته قابل تأمل اینجاست که چه شرایطی باعث می‌شود چنین سواستفاده‌هایی صورت گیرد.

در چنین مواردی چند سؤال قابل طرح است: نخست اینکه چه نهادهایی مسئولیت رسیدگی به این موارد را دارند؟ نظارت بر پارکینگ‌ها بر عهده چه نهادی است؟ شاکیان برای پیگری و دریافت حقوقشان چه اقدامی باید انجام دهند؟ داتیکان در گفتگو با دکتر محمدحسین زارعی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی به بررسی این موضوع پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

زارعی در ابتدا با اشاره به این مسأله که در بدو امر استانداری خوزستان باید به این مسأله ورود کند گفت: «مسئولان استانداری و سازمان تعزیرات حکومتی باید به این مسأله ورود کنند و مانع از انجام تخلفات شوند.»

نکته قابل تأمل دیگر مربوط به برگ رسیدی است که این پارکینگ به مشتریان خود می‌دهد. بر اساس محتویات مندرج در برگ رسید، پارکینگ مسئولیتی در قبال صدمه به بدنه اتومبیل و لوازم داخل اتومبیل را بر عهده نگرفته است.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در این باره گفت: «به قول حقوقی‌ها ید مسئول پارکینگ ید امانی است. بر این اساس هر ماشینی که به پارکینگ سپرده شود، به عنوان امانت است و نباید درباره آن تعدی و تفریطی صورت گیرد. بنابراین چنانچه اتفاقی برای هر خودرو و محتویان آن صورت گیرد، مسئولان پارکینگ مؤظف هستند نسبت به آن پاسخگو باشند. فقط چنانچه اتفاقی صورت گیرد که قوه قهریه در آن دخیل باشد، مسئولیتش بر عهده مسئولین پارکینگ نیست.»  

زارعی در پایان اظهار داشت: «استانداری مؤظف است بر این مسائل نظارت کند. جدای از این باید نرخ پارکینگ و قرارداد آن را باید دید که با چه روشی واگذار شده است. با این حال علاوه بر تعزیرات و استانداری، شهرداری و مقامات شورای شهر نیز باید به مسأله ورود کنند و این افراد نیز باید بر قیمت گذاری نظارت داشته باشند. بنابراین هر شخصی که معترض است می‌توانت شکایت خود را در سازمان تعزیرات ثبت کند و این سازمان مؤظف به رسیدگی به آن است.»

منبع: داتیکان

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد

معاون قضایی دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: جهت کاهش جدی تخلفات ساختمانی باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد به نحوی که مردم به تخلف ساختمانی به عنوان یک جرم نگاه کنند و مدیران شهری رویکرد درآمدزایی به آن نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، کرم شیخ‌پور، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جلسه هم‌اندیشی شهر با مدیریت شهری شهرکرد، اظهار کرد: شهرداری وظیفه دارد ضمن اعمال نظارت‌های لازم از وقوع تخلفات ساختمانی جلوگیری و این قبیل موارد را گزارش کنند.

وی با تاکید بر حضور مستمر عوامل شهرداری و مهندسین ناظر در فرایند ساخت‌وسازها در شهر گفت: مهندسان ناظر مکلف هستند در فرایند اجرای ساخت‌وساز حضور و نظارت مستمر داشته باشند تا در صورت وقوع تخلف در همان ابتدا نسبت به ارائه گزارش به شهرداری به منظور جلوگیری و نبود شکل‌گیری ساخت‌وسازهای متخلفانه اقدام کنند.

معاون قضائی دادگستری چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه عزم جدی تمام دستگاه‌ها برای مقابله با تخلفات حوزه ساخت‌وساز نیاز است، اضافه کرد: باید از ابتدای شروع ساخت، شهرداری مقابل تخلف و بی‌قانونی بایستد و نگذارد برخلاف نقشه‌های تأیید شده، هیچ ساخت‌وسازی انجام شود تا پرونده‌ای در این سیکل بی‌قانونی نیفتد.

شیخ‌پور اظهار کرد: جهت کاهش جدی تخلفات ساختمانی باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد به نحوی که مردم به تخلف ساختمانی به عنوان یک جرم نگاه کنند و مدیران شهری رویکرد درآمدزایی به آن نداشته باشند و مجموعه سایر دستگاه‌ها و نهادها به مسئولیت قانونی خود در این خصوص عمل کنند و از همه مهم‌تر فرهنگ‌سازی در بین مردم و نظارت صحیح و درست مهندسان ناظر و عوامل شهرداری جهت پیشگیری از وقوع تخلف باشد.

وی تاکید کرد: در این راستا نیروهای اجرایی در صورت وقوع تخلف باید به هیئت تخلفات معرفی شود اما اگر آن نیرو به خوبی به وظیفه خود عمل کند، باید مورد تقدیر قرار گیرد.

کد خبر 751626

دیگر خبرها

  • حسن‌پور: گشت ارشاد مسئولان از اقدامات انقلابی دولت است
  • زمینه انجام پروازهای حج از فرودگاه‌های سمنان و شاهرود فراهم شود
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • اعلام امادگی۳ هزار ۵۰۰زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند