Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله لطیفی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بازارچه‌های پاکستان فعال است؛ مرز میرجاوه باز هست ولی برای صادرات هیدروکربن‌ها پاکستان پذیرش ندارد و ۱۵۰ کامیون منتظر هستند که دولت پاکستان مجوز بدهد؛ در باقی کالاها توقفی نداریم.

سخنگوی گمرک ایران افزود: در ارتباط با افغانستان، مرز میلک تا روز گذشته به دلیل اعتراضات کامیون داران افغانستانی در بحث کنترل‌های کامیون‌ها و جریمه توقف سه ماهه کامیون‌هایی که از آنها قاچاق گرفته می‌شود، بخشی از تردد مختل شد و اجازه بازگشت به حدود ۲۰۰ کامیون ایرانی نمی‌دهند و ورود و خروج کامیون از مرز میلک روان نیست؛ قرار بود دیشب شواری تأمین استان تصمیم گیری کند ولی به هر حال یکی از معضلات این مرز که ورودی کامیون‌های ما برای صادرات به روال قبل است اما پذیرنده کالا از طرف افغان‌ها کم شده و شاهد توقف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته لطیفی وضعیت در دو مرز ماهیرود و دوغارون با کشور افغانستان عادی است.

وی ادامه داد: ارتباط مرزی با ترکمنستان همچنان به صورت ریلی از اینچه برون و سرخس فعال است اما مرز جاده‌ای باز نیست.

لطیفی اظهار داشت: مسیرهای دریایی همچون سابق از دریای مازندران فعال هستند؛ مرز ریلی و جاده‌ای از آستارا برای کشور آذربایجان و سایر کشورهای حوزه دریای مازندران فعال است. همچنین مرزهای بیله سوار و جلفا برای کشور آذربایجان فعال هستند.

سخنگوی گمرک ایران گفت: در ارتباط با ارمنستان و منطقه خودمختار نخجوان مشکل تردد کامیون نداریم.

وی افزود: در رابطه با ترکیه هم مسیر ریلی رازی و مسیر جاده‌ای فعال است؛ همچنین در مرزهای بازرگان و سرو نیز شاهد فعال بودن ارتباط هستیم اما همچنان در بحث هوایی ارتباطی نداریم.

لطیفی ادامه داد: در ارتباط با عراق هم تمام مرزهای اقلیم کردستان فعال هستند و بخش عربی مرز شلمچه، مهران و خسروی دو روز در هفته به صورت ترانشیپ منت پذیرش کامیون دارند.

سخنگوی گمرک ایران اظهار داشت: با اینکه برای مرز سومار مجوز بازگشایی داده شده است اما به دلیل اینکه مجوز سرانه واردات این مرز هم از طرف دولت عراق باید صادر شود هنوز فعال نیست اما به محض صدور، این مرز به حالت عادی بازمی گردد. در واقع در مورد مرزها، یک بحث بازگشایی مرز و یک بحث سهمیه واردات مطرح است.

وی افزود: برخلاف برخی اظهارنظرها، مرز چزابه هنوز بازگشایی نشده است و ستاد کرونای کشور عراق باید برای بازگشایی این مرز تصمیم بگیرد و دولت عراق مجوز سهمیه واردات را صادر کند.

لطیفی ادامه داد: البته مرز دریایی خرمشهر به عراق فعال است. سایر مرزهای دریایی از دریای عمان و خلیج فارس نیز فعال هستند.

کد خبر 4983249 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک ایران مرز چزابه مرز سومار مرز میرجاوه مرز میلک ویروس کرونا قیمت دلار بورس قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت بانک مرکزی ایران تولید نفت قیمت طلا وام ودیعه مسکن وزارت جهاد کشاورزی مصرف برق وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قیمت یورو مالیات بر خانه های خالی فعال هستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۱۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان

رئیس کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) گفت:یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس معرفی کرد که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدمرتضی بختیاری،در جشنواره ملی عطر گل یاس که ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: در طرح یاس دختران و زنان امدادگری که زیرپوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به گونه ای توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بار‌ها تأکید داشته‌اند که در این کشور، ظرفیت‌های ناشناخته بسیار زیادی وجود دارد؛ این ظرفیت‌ها می‌تواند در همه عرصه‌ها، کشور را متحول کند و این درحالی است که طرح اقتصادی‌ فرهنگی یاس را می‌توان مصداق بارز همین توانمندسازی دانست که بانوی عزیزی را که در تمام طول عمر به‌عنوان مادر، دختر، همسر یا خواهر، انیس جان و مایه قوام یک خانواده بوده و در مقام امدادگر، جان هم‌وطنانش را هم بدون چشم‌داشت نجات داده‌ است، اکنون در طرح یاس به‌نحوی توانمند می‌شود که بتواند از نظر معیشتی و اقتصادی هم زندگی خود را بهبود ببخشد و حتی دست دیگری نیز را بگیرد و کمک حال باشد.

بختیاری یاس را به‌دنبال طرح توانمندسازی معیشتی و فرهنگی دانست و گفت:در آستانه هفته هلال‌احمر و دهه کرامت، یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس معرفی کرد که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در 400 شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است.

توانمندسازی بانوان امدادگر زیرپوشش کمیته امداد

حجت‌الاسلام سیدهاشم حسینی‌المدنی ،رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور نیز اظهارداشت: توسعه طرح یاس مهمترین اولویت است؛اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا (س) شروع به کار کرد به همین خاطر به نام طرح یاس لقب گرفت.

وی افزود: توانمندسازی بانوان امدادگر اقدامی اساسی برای تأمین مهم‌ترین زیرساخت‌های معیشتی بانوان تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌ (ره) است.

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا(س) آغاز شد؛ اما رویکرد اساسی و مشترک کمیته‌ امداد و هلال‌احمراین است که طرح به صورت جدی با تخصیص اعتبار و حمایت فرهنگی توسعه پیدا کند.

حسینی المدنی تصریح کرد: خدماتی که به بانوان امدادگر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی ارائه می‌شود، از سال جدید ارتقای کمی و کیفی پیدا کرده تا در این راستا توان پوشش و حوزه عملکرد این بانوان نیز نسبت‌ به زیرمجموعه کارآفرینی و حمایتی خود افزایش یابد.

اجرای 400 مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور

سید علی منیری، معاون دانشجویی و جوانان سازمان جمعیت هلال‌احمر کشور،نیز تاکیدکرد: در حال حاضر، بیش از 30 هزار نفر از دختران کشور عضو طرح یاس هستند و طبق آخرین برنامه‌ریزی‌ها، مقرر شده تا هر سال 10 هزار نفر به این جمعیت افزوده شوند.

وی گفت: البته با استقبال پرشور دختران، در سال 1402، بیش از 20 هزار نفر به جمعیت دختران عضو طرح یاس افزوده شده که نشان از گسترش روزافزون این پویش ملی و سراسری دارد.

منیری اضافه کرد: تا به امروز به‌همت گروه‌های یاس کشور، بیش از 100 هزار نفر ساعت آموزش امدادونجات و کمک‌های اولیه صورت گرفته است و افزون بر 21 استان کشور که امروزه در این طرح عضویت دارند، برنامه‌ریزی شده تا پروژه فرهنگی یاس در هر 31 استان کشور گسترش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری، 400 مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور اجرا خواهد شد و 1416 هسته کارآفرینی تا پایان سال جاری به 8 هزار هسته فعال کارآفرینی در سطح ایران اسلامی تبدیل خواهد شد و همه این اهداف نه‌ تنها با افزایش جذب جوانان بلکه با سامان‌دهی و آموزش هم‌زمان آنان قابل‌تحقق خواهد بود.

رئیس ستاد زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گفت: در طرح یاس، دختران و زنان امدادگری که تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به‌ نحوی توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند و این درحالی است که این دختران و زنان، همان کسانی هستند که در بحران‌ها و آسیب‌های طبیعی، جان هم‌وطنان را نجات می‌دهند و با این طرح مقرر شده تا در چالش‌های اقتصادی هم یاریگر هم‌وطنان خود باشند.

فهیمه فرهمند پور افزود: اتفاقی که در تیم‌های یاس به‌عنوان محصول مشترک فرهنگی میان هلال‌احمر و کمیته‌امداد افتاده، دقیقاً تعبیر همین موضوع است؛ اینکه می‌توان آسیب‌های اجتماعی و چالش‌های زندگی را به فرصت‌هایی تبدیل کرد که نه‌‌تنها زندگی آن جوان را تغییر می‌دهد بلکه دست سایرین را هم می‌گیرد و چندین زندگی را نجات می‌دهد.

گفتنی است؛ نمایشگاه ملی «عطر گل یاس» ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در محل مجموعه نمایشگاهی حرم مطهر رضوی نیز دایر شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای هرمزگان
  • اهمیت سفر «نیچروان» از منظر اقلیم کردستان
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • هفدهمین دوره میرمیران و روز معمار
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • انتقال ۱۵۰ کیلو شیشه با کامیون ناکام ماند
  • ناکامی قاچاقچیان در انتقال ۱۵۰ کیلو ماده مخدر شیشه در نرماشیر